Η γραβιέρα μας διακρίνεται για το έντονο άρωμα της, την ευχάριστη γλυκιά της γεύση και την χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι. Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής της συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Παράγεται αποκλειστικά από φρέσκο παστεριωμένο 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα της περιοχής μας, παραδοσιακή πυτιά και αλάτι. Χωρίς κανένα άλλο συντηρητικό ή πρόσθετο. Είναι ένα σκληρό τυρί πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που πρέπει να υπάρχει στην διατροφή μας. Κάθε κεφάλι γραβιέρας περνάει για τουλάχιστον τρεις μήνες καθημερινά από τα χέρια μας για να φτάσει στο απόγειο της γεύσης της. Ξεχωρίζει από κάθε άλλη γραβιέρα και αυτό φαίνεται από το απαλό κίτρινο χρώμα της, την μαλακή υφή της και τις ακανόνιστες στρογγυλές τρύπες σε όλη την επιφάνεια της. Συνοδεύει άψογα το καθημερινό σας τραπέζι.